Marec 2023

Inetis je predstavil whistler.si SaaS rešitev za notranjo prijavno pot za prijavitelje (žvižgače), zasnovano za zagotavljanje skladnosti delovanja podjetij z Zakonom o zaščiti prijaviteljev (ZZPri) in spodbujanje preglednosti ter integritete znotraj organizacij. Naša uporabnikom prijazna platforma za podporo notranjim prijavnim potem nudi brezhibno uporabniško izkušnjo in robustne varnostne funkcije za zaščito občutljivih informacij, kar organizacijam zagotavlja zanesljivo orodje za vzdrževanje visokih etičnih standardov in skladnosti z zakonoodajo.

 

Marec 2021


NLB, največja slovenska finančna skupina, je prejela nagrado za najboljšo spletno in mobilno stran. Inetis je implementiral spletno in mobilno stran banke, CMS sistem in več podpornih aplikacij spletne strani.

 

Januar 2021

Unior, ki spada med najpomembnejše predstavnike predelovalne industrije kovin na svetu, je uvedel nov B2B portal. Inetis je implementiral celoten B2B portal in integriral portal z zalednimi sistemi družbe.

 

April 2018


Inetis je razvil Witness, ki omogoča vpogled v aktivnosti uporabnikov spletne strani. Aktivnosti uporabnikov so prikazane v obliki animiranih toplotnih kart (heatmap).

 

februar 2015


Delovati je začela spletna poslovalnica NLB Vita, ki omogoča komitentom vpogled v police in obvestila. NLB Vita je največja bančna življenjska zavarovalnica na slovenskem trgu.

 

november 2014


Inetis je razvil spletni portal NLB. Portal poleg predstavitve banke vsebuje tudi nasvete, svetovalce za izbiro posojil, varčevanja in kreditnih kartic ter naročanje na tečajnice. Izdelan je bil tudi sistem za upravljanje z vsebino portala (Content Management system). Z več kot 3.500 spletnimi stranmi je portal eden največjih v Sloveniji.

 

april 2012


Izdelali smo sistem za personalizacijo motivov NLB plačilnih kartic. Sistem komitentom NLB omogoča oblikovanje unikatnih plačilnih kartic z uporabo lastnih fotografij ali risb.

 

avgust 2011


Izdelali smo spletni portal za družbo Celjski sejem d.d.. Celjski sejem d.d. se ukvarja s prirejanjem sejmov in prireditev. Med sejmi je največji vsakoletni Mednarodni obrtni sejem MOS.

 

april 2010


Izdelali smo spletni portal NLB Vita. NLB Vita je največja bančna življenjska zavarovalnica na slovenskem trgu. Predstavljena je celotna ponudba življenjskih zavarovanj s pripadajočimi informativnimi izračuni.

 

oktober 2009


Inetis je izdelal spletni portal tek.si, z vsebinami primernimi za vse, od začetnikov do najhitrejših tekačev.

 

januar 2009


Inetis je razvil spletni portal NLB Borza, ki omogoča spremljanje borznih informacij v realnem času.

 

november 2008


Inetis je razvil spletni portal ClipClip.me, kjer si lahko uporabniki izdelajo in prenesejo fotografije na mobilni telefon v treh preprostih korakih.

 

februar 2008


Inetis je razvil portal za NLB lojalnostno shemo EnKa. EnKa podpira lojalnostne programe na kreditnih in debetnih plačilnih karticah. Registrirani uporabniki portala EnKa lahko spremljajo stanje pridobljenih ugodnosti v lojalnostni shemi EnKa.

 

december 2007


Objavili smo novo verzijo portala TagTag.com. Poleg mobilnih strani, slik, zvonjenj ter mobilnih iger in programov smo dodali nekaj novih storitev. TagTag Cam omogoča prikazovanje slik s spletne kamere na mobilnih straneh. Uporabniki si lahko naredijo tudi mobilne albume slik. Vneti blogerji lahko objavljajo svoje prispevke na mobilnem blogu. Ĺ tevilo registriranih uporabnikov je preseglo 1 milijon.

 

januar 2006


TagTag.com, ki ga upravlja Inetis d.o.o. ima že 800.000 registriranih uporabnikov. TagTag gostuje že preko 300,000 wap strani. Portal vsebuje melodije, ozadja in java igrice za mobilne telefone. Uporabniki si lahko izdelajo svoje WAP strani in naložijo svoje melodije in ozadja na TagTag.

 

september 2005


Inetis je za Ljubljansko borzo vrednostnih papirjev izdelal sistem za Trgovanje z vrednostnimi papirji RS preko uradnih vzdrževalcev likvidnosti TUVL.

 

maj 2005


Inetis je izdelal portal Ljubljanske borze. Na portalu so predstavljene informacije o vrednostnih papirjih, statistični podatki, grafi in splošne informacije o kapitalskem trgu v Sloveniji.

 

januar 2005


V Portorožu so na Net konferenci podelili nagrado Izidor , za spletno odličnost. Zmagovalec v kategoriji Finance je po izbiri obiskovalcev postal spletni portal Nove ljubljanske banke. Projekt izdelave portala je izpeljalo podjetje Inetis v sodelovanju z marketinško agencijo Creatim Ržišnik&Perc.

 

maj 2004


TagTag.com, ki ga upravlja Inetis d.o.o. ima že 300.000 registriranih uporabnikov. TagTag je med najbolj popularnimi mobilnimi portali na svetu. TagTag portal vsebuje melodije, ozadja in java igrice za mobilne telefone. Uporabniki si lahko izdelajo svoje WAP strani in naložijo svoje melodije in ozadja na TagTag.

 

oktober 2003


Inetis je izdelal portal SEM - Stock Exchange Monitor. SEM je informacijski portal borz JV Evrope. V projekt je trenutno vključenih 7 borz na katerih trguje več kot 170 borznih hiš z več kot 2.000 vrednostnimi papirji. Portal vsebuje informacije o pravilih trgovanja, tržnem okolju, zakonodaji, o vrednostnih papirjih, kazalniških, povzetkih trgovanja in osnovne informacije o delovanju sodelujočih borz.

 

januar 2003


V Portorožu so podelili nagrado NETKO, ki jo podeljuje Gospodarski vestnik za najbolšjo spletno stran najbolj profitabilnih podjetij v Sloveniji. Zmagovalec je Nova Ljubljanska banka. Projekt izdelave portala je izpeljalo podjetje Inetis v sodelovanju z marketinško agencijo Creatim Ržišnik&Perc.

 

september 2002


Inetis je v sodelovanju z marketinško agencijo Creatim Ržišnik&Perc za NLB d.d. razvil nov spletni portal. Portal poleg predstavitve banke vsebuje tudi svetovalce za izbiro posojil, varčevanja in kreditnih kartic ter personalizacijo, naročanje na tečajnice in TOM. Izdelan je bil tudi sistem za upravljanje z vsebino portala (Content Management system). Z več kot 1700 spletnimi stranmi je portal eden največjih v Sloveniji.

 

januar 2002


V Portorožu so podelili nagrado NETKO, ki jo podeljuje Gospodarski vestnik za najbolšjo spletno stran najbolj profitabilnih podjetij v Sloveniji. Zmagovalec je Merkur.si . Merkurjeva spletna trgovina uporablja Inetisovo programsko opremo.

 

januar 2002


Mobitel je za svoje uporabnike licenciral storitev TagTag, ki je postala del portala Pinkponk.com, z njo pa lahko njihovi uporabniki enostavno izdelajo lastne wap strani.

 

januar 2002


Sistem za elektronsko obvešanje SEOnet omogoča hiter enostaven in brezplačen dostop do informacij o družbah, katerih vrednostni papirji so uvršeni v trgovanje na borzi. Več informacij.

 

november 2001

Podjetje Inetis d.o.o. je v sodelovanju s svetovalnim podjetjem Tutor Team razvilo programsko orodje Avto zavaruj, s katerem lahko sklenete avtomobilsko zavarovanje preko interneta.

 

april 2001

Inetis d.o.o. je postal Microsoftov Mobile Solutions Partner.