Naše stranke so velika in uspešna podjetja z vsega sveta - ponosni smo, da so nas izbrali za izvajalca del!

 


NLB

NLB, največja slovenska finančna skupina, je prejela nagrado za najboljšo spletno in mobilno stran. Inetis je implementiral spletno in mobilno stran banke, CMS sistem in več podpornih aplikacij spletne strani.
[RHEL, Windows Server, DB2, SQLServer, PHP, .NET and JavaScript]

 

UNIOR

Unior, ki spada med najpomembnejše predstavnike predelovalne industrije kovin na svetu, je uvedel nov B2B portal. Inetis je implementiral celoten B2B portal in integriral portal z zalednimi sistemi družbe.
[CentOS Linux, Java, MongoDB, Javascript]

 


TagTag

TagTag je brezplačna storitev za izdelavo in gosotvanje vaše wap strani. TagTag ponuja enostaven urejevalnik, ki ne zahteva poznavanja wml jezika. S storitvijo TagTag si lahko v nekaj korakih izdelate svojo wap stran, ki bo vidna na naslovu tagtag.com/karkoli, lahko pa tudi berete in pišete elektronsko pošto s pomočjo mobilnega telefona.
[Free BSD, PHP, Java, WML, C++, MySQL]

 


NLB Vita

Izdelali smo spletni portal NLB Vita. NLB Vita je največja bančna življenjska zavarovalnica na slovenskem trgu. Predstavljena je celotna ponudba življenjskih zavarovanj s pripadajočimi informativnimi izračuni.
[HP-UX, Windows 2000, DB2, CGI, C++ in JavaScript]

 


Osrednji slovenski tekaški portal

Inetis je izdelal spletni portal tek.si, z vsebinami primernimi za vse, od začetnikov do najhitrejših tekačev.
[PHP, MySQL, JavaScript]

 


NLB bančni portal

Inetis je v sodelovanju z marketinško agencijo Creatim Ržišnik&Perc izdelal bančni spletni portal Nove Ljubljanske banke. Portal poleg predstavitve banke vsebuje tudi svetovalce za izbiro posojil, varčevanja in kreditnih kartic ter personalizacijo, naročanje na tečajnice in TOM. Izdelan je bil tudi sistem za upravljanje z vsebino portala (Content Management system). Z več kot 12.000 spletnimi stranmi je portal eden največjih v Sloveniji.
[HP-UX, Windows 2000, DB2, CGI in C++]

 


EnKa

Inetis je razvil portal za NLB lojalnostno shemo EnKa. EnKa podpira lojalnostne programe na kreditnih in debetnih plačilnih karticah. Registrirani uporabniki portala EnKa lahko spremljajo stanje pridobljenih ugodnosti v lojalnostni shemi EnKa.
[HP-UX, Windows 2000, DB2, CGI in C++]

 


BanKredit (NLB, Gorenjska banka)

Inetis je izdelal spletno aplikacijo za podporo sklepanja BanKreditov. Aplikacija podpira celoten življenjski cikel storitve
[HP-UX in Windows 2000, DB2 in MySQL, CGI in C++]

 


TUVL - Trgovanje z vrednostnimi papirji RS

Inetis je za Ljubljansko borzo vrednostnih papirjev izdelal sistem za Trgovanje z vrednostnimi papirji RS preko uradnih vzdrževalcev likvidnosti TUVL.
[Windows 2003, Microsoft SQL Server 2000, CGI in C++]

 


Portal SEM - Stock Exchange Monitor

Inetis je izdelal portal SEM - Stock Exchange Monitor. SEM je informacijski portal borz JV Evrope. V projekt je trenutno vključenih 7 borz na katerih trguje več kot 170 borznih hiš z več kot 2.000 vrednostnimi papirji. Portal vsebuje informacije o pravilih trgovanja, tržnem okolju, zakonodaji, o vrednostnih papirjih, kazalnikih, povzetkih trgovanja in osnovne informacije o delovanju sodelujočih borz.
[Windows 2000, CGI in C++, Microsoft SQL 2000]

 


Ljubljanska borza

Sistem elektronskega obveščanja SEOnet omogoča objave cenovno občutljivih informacij izdajateljev vrednostnih papirjev. Sistem podpira celoten življenjski cikel obvestil od vpisa, postopka odobritve na borzi, do objave na spletnih straneh, SMS in poštnih listah in na programu DotSi. Sistem bo izdajateljem precej pocenil stroške objavljanja informacij.
[Windows 2003, CGI, MS SQL]

 


SEOnet

Sistem za elektronsko obveščanje SEOnet omogoča hiter enostaven in brezplačen dostop do informacij o družbah, katerih vrednostni papirji so uvrščeni v trgovanje na borzi. Javne objave izdajateljev vrednostnih papirjev v sistemu SEOnet so skladno s predpisi enakovredne objavam v dnevnem časopisju. Sistem pokriva celoten življenski cikel informacij, od vnosa, potrditve informacij na borzi do objave na različnih medijih.
[C++, ASP, COM, Windows2000, SQL server]

 


WAPWAP, Pinkponk

Mobitel je za svoje uporabnike licenciral storitev TagTag, ki je postala del portala Pinkponk.com, z njo pa lahko njihovi uporabniki enostavno izdelajo lastne wap strani.
[Linux, PHP, WML, C++, MySQL]

 


Unior

Unior turizem.
[C++, Microsoft Windows 2003, MS SQL Server]

 


Unior

Inetis je izdelal portal ročnega orodja Unior d.o.o. . Petjezični katalog vsebuje podrobne podatke, skice in fotografije celotnega kataloga ročnega orodja podjetja Unior d.d.
[C++, Microsoft Windows 2003, MS SQL Server]

 


Vegrad nepremičnine

Inetis je izdelal spletno aplikacijo za prodajo nepremičnin podjetja Vegrad. Aplikacija omogoča iskanje ustreznih nepremičnin, interaktivni ogled tlorisev in opreme posameznih enot, tehničnih opisov enot in ostalih informacij za kupce nepremičnin. Podatki se avtomatsko polnijo iz načrtov v ArchiCadu in Vegradovih zalednih sistemov.
[Linux, PHP, C++, MySQL, Flash]

 


Slovenski orodjarski grozd

Inetis je izdelal spletni portal Slovenskega orodjarskega grozda. Portal predstavlja projektno pisarno, informacije s področja strojništva in forum za orodjarje. Omogočeno je tudi iskanje prostih strojnih kapacitet.
[Windows 2003, PHP, MySQL]

 


Merkur spletna trgovina

Internet trgovina z on-line avtorizacijo kreditnih kartic, kompleksno administracijo in podporo zalednemu poslovanju, personalizacijo in nasveti strokovnjakov.
[Windows 2003, ASP, COM, Oracle]

 


Spystocks

Finančni portal z novicami kategoriziranimi po državah, finančnimi podatki, iskanjem po novicah, informacije o delnicah in njihovimi grafi.
[Windows NT, ASP, MS SQL]